torstai 27. marraskuuta 2014

MINÄKIN TAHDON


Huomenna eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista. Minun kantani on niinkin yksinkertainen kuin KYLLÄ. Siihen on monia syitä, mutta toisaalta, miksi se tarvitsisi mitään erityisiä syitä? Uskon ihmisoikeuksiin, siihen, että kaikilla on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi tasa-arvoiseksi.

En ala syytämään argumentteja nyt tähän, koska muut ihmiset ovat tehneet sen puolestani. Mutta pyydän, ota taukoa mitä ikinä oletkaan tekemässä kymmeneksi minuutiksi, ja lue edes osa seuraavista artikkeleista. Ne kaikki kertovat hyvin siitä, miksi tämä kyseinen laki pitää saada läpi.


http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_mutta_suurin_niista_on_rakkaus/7646757

http://m.aamulehti.fi/kotimaa/stubbilta-tunteikas-kirje-avioliittolain-uudistamisesta-aika-on-tasa-arvon-puole?v=1

http://nyt.fi/a1305882969276

Jos et mitään muuta lue, lue edes tämä:

http://tepposakkinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180867-jotta-voisi-pitaa-kadesta-kiinni


Kiitos ja kuittaus. Huomenna on ensimmäinen ykkösvuotisten meille järjestämä EE show, toivotaan että laki menee läpi että pystyy olemaan juhlatuulella!

2 kommenttia:

  1. Tuli tästä rakkaudesta mieleen... Luin noita monien UWC-koulujen sääntöjä ja useimmissa kiellettiin kaikenlainen seksuaalinen käyttäytyminen, johon laskettiin usein mukaan jopa samalla sängyllä istuminen, erilaisten rangaistusten uhalla. Adriaticin ohjeista se ei kuitenkaan käynyt ilmi, ainakaan suoraan. Onko siellä siis kiellettyä esimerkiksi suudella toista ihmistä kunhan ollaan oppituntien ulkopuolella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siiiis. Mitenhän tähän nyt vastaisi. Seksuaalinen kanssakäyminen ja samassa sängyssä nukkuminen on kiellettyä. Mikään muu ei, kai? Tai siis ei meille siitä oo ikinä puhuttu :D kyllä meidän asuntolavalvoja on monesti nähnyt kun oon istunut jonkun pojan sängyllä, mut eipä ne muut opettajat ikinä ees meidän huoneisiin tulisi. Mutta Adriatic onkin vähän erilainen koska meillä ei ole asuntolaa. Ja no siiiis, en mä usko että kukaan menis suoraan opettajien eteen suutelemaan oppituntien ulkopuolellekaan, mutta eipä ne sitä vois kai kieltääkään. :D

      Poista